Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اظهار کرد: از جمعیت ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان تهران تقریبا حدود ۷۰ درصد آنان دوز اول واکسن را دریافت کرده‌اند و امید است در روزهای آتی این روند افزایش یابد. 

زالی از واکسیناسیون بیش از ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی تا صبح روز گذشته خبر داد و گفت: ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر آنان هر دو دوز را دریافت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روزانه حدود ۷۰ درصد مراجعان به مراکز واکسیناسیون، دوز اول و ۳۰ درصد نیز دوز دوم را دریافت می کنند.

زالی با اشاره به فعالیت ۱۹ مرکز واکسیناسیون شبانه روزی و سایر مراکز تجمیعی به همه شهروندان تهرانی که تاکنون برای دریافت واکسن اقدام نکرده‌اند توصیه کرد در اسرع وقت برای دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی با توجه به شرایط مطلوب واکسیناسیون و کاهش آمار بیماری کرونا در تهران تاکید کرد: از نظر علمی بهترین زمان برای انجام واکسیناسیون همین الان است که در شرایط  افول بیماری قرار داریم.

به گفته وی، با افزایش تعداد مراکز واکسیناسیون، زمینه دسترسی آسان همشهریان به واکسن فراهم شده اما تعدادی از همشهریان متاسفانه هنوز برای دریافت واکسن مراجعه نکرده‌اند و توصیه می شود این شهروندان به نزدیکترین پایگاه واکسیناسیون برای دریافت واکسن مراجعه کنند.

به گفته وی، بر اساس مطالعات، افرادی که واکسن می زنند ۵ برابر کمتر در خطر ابتلا به کرونا، ۲۹ برابر کمتر احتمال بستری در بیمارستان به عنوان بیمار بدحال  و ۱۱ برابر کمتر احتمال مرگ و میر دارند. این در حالی است که ۹۰ درصد بیمارانی که به دلیل شدت بیماری کرونا بستری می شوند، واکسن نزده‌اند.

راه‌اندازی سامانه اعزام واحدهای سیار واکسیناسیون در تهران 

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت همچنین از راه اندازی واحدهای سیار واکسیناسیون برای افراد ناتوان در تهران  خبر داد و گفت: افراد ناتوانی که قادر به مراجعه به مراکز واکسیناسیون نیستند می توانند به سامانه vaccine.sbmu.ac.ir مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کنند. این واحدهای سیار براساس زمان بندی به درب منزل این افراد برای واکسیناسیون اعزام خواهند شد.

زالی افزود: افرادی که به دلیل بیماری، ناتوانی، نداشتن همراه و … نمی توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند پس از  ثبت اطلاعات در سامانه مذکور پیامکی را دریافت خواهند کرد و پس از طی مراحل در زمان بندی مقرر واحدهای سیار برای تزریق واکسن به نشانی این افراد اعزام خواهند شد.

کد خبر 629733 برچسب‌ها كرونا در ايران تهران واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران تهران واکسیناسیون واکسن کرونا مراکز واکسیناسیون برای دریافت واکسن واحدهای سیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۸۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌