Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: از جمعیت ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان تهران تقریبا حدود ۷۰ درصد آنان دُز اول واکسن را دریافت کردند و امید است در روز‌های آتی این روند افزایش یابد. خبرگزاری میزان- علیرضا زالی همچنین از واکسیناسیون بیش از ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی تا صبح روز گذشته خبر داد و گفت: دو میلیون و ۹۰۰ هزار نفر آنان هر دو دُز را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: روزانه حدود ۷۰ درصد مراجعان به مراکز ما دُز اول را دریافت می‌کنند ۳۰ درصد نیز دُز دوم را دریافت می‌کنند.

زالی با اشاره به فعالیت ۱۹ مرکز واکسیناسیون شبانه روزی و سایر مراکز تجمیعی به همه شهروندان تهرانی که تاکنون برای دریافت واکسن اقدام نکردند توصیه کرد در اسرع وقت برای دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی با توجه به شرایط مطلوب واکسیناسیون و کاهش امار بیماری کرونا در تهران تاکید کرد: از نظر علمی بهترین زمان برای انجام واکسیناسیون همین الان است که در شرایط افول بیماری قرار داریم.

به گفته وی با افزایش تعداد مراکز واکسیناسیون زمینه دسترسی آسان همشهریان به واکسن فراهم شده، اما تعدادی از همشهریان متاسفانه هنوز برای دریافت واکسن مراجعه نکردند و توصیه کرد این شهروندان تهرانی به نزدیکترین پایگاه واکسیناسیون برای دریافت واکسن مراجعه کنند.

به گفته وی بر اساس مطالعات افرادی که واکسن می‌زنند ۵ برابر کمتر در خطر ابتلا به کرونا، ۲۹ برابر کمتر احتمال بستری در بیمارستان به عنوان بیمار بدحال و ۱۱ برابر کمتر احتمال مرگ و میر دارند. این درحالی است که ۹۰ درصد بیمارانی که به دلیل شدت بیماری کرونا بستری می‌شوند واکسن نزدند.

راه اندازی سامانه اعزام واحد‌های سیار واکسیناسیون در تهران

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از راه اندازی سامانه‌ای جدید و اعزام واحد‌های سیار واکسیناسیون به درب منازل افراد ناتوان در تهران خبر داد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت از راه اندازی واحد‌های سیار واکسیناسیون برای افراد ناتوان در تهران خبر داد و گفت: افراد ناتوانی که قادر به مراجعه به مراکز واکسیناسیون نیستند می‌توانند به سامانه vaccine.sbmu.ac.ir مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کنند. این واحد‌های سیار براساس زمان بندی به درب منزل این افراد برای واکسیناسیون اعزام خواهند شد.

زالی افزود: افرادی که به دلیل بیماری، ناتوانی، نداشتن همراه و … نمی‌توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند پس از ثبت اطلاعات در سامانه مذکور پیامکی را دریافت خواهند کرد و پس از طی مراحل در زمان بندی مقرر واحد‌های سیار برای تزریق واکسن به نشانی این افراد اعزام خواهند شد.   بیشتر بخوانید: خدمات مشاوره‌ای آموزش و پرورش در شرایط کرونا و آموزش مجازی چگونه است؟ انتهای پیام/ برچسب ها: واکسن کرونا کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونا مراکز واکسیناسیون برای دریافت واکسن واحد های سیار بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اهدای اسناد مالکیت منازل و اراضی مردم قشم بعد از 50 سال
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود