Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد کرونای شهرداری تهران، جزئیات فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می گیرد» را تشریح کرد و گفت: بیش از ۲۴ هزار پایتخت نشین درمراکز سیار شهرداری تهران واکسینه شدند.

به گزارش ایسنا، علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران درخصوص اجرای فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می گیرد» گفت: در دوره جدید مدیریت شهری با توجه به اینکه مدیریت بحران کرونا جزو برنامه‌های اصلی شهرداری تهران قرار گرفت و رویکرد جدیدی در شهرداری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران درباره کارهای انجام شده درخصوص واکسیناسیون شهروندان قبل از این طرح گفت: پیش از این شهرداری تهران وظایف خود را درباره واکسیناسیون انجام داده و مراکز و تجهیزاتی را برای این کار اختصاص داده بود که در مراکز واکسیناسیون شهرداری ۲ میلیون دُز واکسن تزریق انجام شد.  

نصیری عنوان کرد: از ابتدای مهر ماه مقرر شد که شهرداری با همه توان و امکانات خود علاوه بر تجهیز مکان، نیروی انسانی را نیز برای واکسیناسیون به کار گیرد.  

او افزود: جمعه ۱ مهر ماه ۲۶ مرکز واکسیناسیون تحت عنوان شهر واکسن شامل ۱۳ مرکز ثابت، ۳ مرکز خودرویی و ۱۰ مرکز سیار(خودرو ون) افتتاح شد.  

سخنگوی ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران ادامه داد: مراکز ثابت و خودرویی به عموم شهروندان خدمت رسانی می کردند. اما خودروهای ون به واکسیناسیون گروه‌های آسیب پذیر مانند معتادان، ‌ کارتن خواب ها، کودکان کار و خانواه آن هاو حاشیه‌نشین‌ها اختصاص دارد.

نصیری اضافه کرد: کارکنان شهرداری تهران  به سامان سراها، گاراژ ها و میادین میوه و تره‌بار  مراجعه کرده و گروه های آسیب پذیر را واکسینه کردند.

او درباره آمار واکسیناسیون مراکز سیار بیان کرد: با توجه به اینکه استقبال خوبی از خودروهای ون شد، بیش از ۲۴ هزار نفر واکسینه شدند و همچنان  ون ها به فعالیت خود ادامه خواهند داد.  

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درخصوص نحوه فعالیت سامانه ۱۳۷ گفت: از روز گذشته سامانه ۱۳۷ برای افراد کم برخوردار شروع به کار کرده و شهروندان می توانند با شماره گیری کد ۶  با مشاهده افراد آسیب‌پذیر، درخواست کرده تا واکسیناتورها برای انجام واکسیناسیون به محل مراجعه کنند.  

نصیری درباره تعطیلی برخی از مراکز واکسیناسیون افزود: عدم استقبال از مراکز ثابت و خودوریی، باعث تعطیلی تعدای از این مراکز شد و این ظرفیت ها به سمت اتوبوس‌های زندگی منتقل شد.

او ادامه داد: در مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون در ۲۲ اتوبوس، ۲۲ ایستگاه مترو و ۲۲۰ مسجد تزریق واکسن انجام خواهد شد.

بر اساس گزارش سایت شهر، سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درخصوص ادامه روند واکسیناسیون در درمانگاه‌های شرکت شهر سالم عنوان کرد: درمانگاه‌های شرکت شهر سالم شهرداری تهران همچنان در خدمت شهروندان خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا شهرداري تهران واکسیناسیون سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر

زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر